Svet-Stranek.cz
Hrajem, protože to máme rádi
Podprouďáci

Úvodní stránka:Hrajem, protože to máme rádi

Úvodní stránka

Šipkaři "Pod proudem"

Podprouďáci Lety
Založeno 31.7.2012 v Restauraci - penzionu "Pod proudem 99" od čehož se odvodil i název. Hrálo se v blízkosti velké rozvodny elektrického proudu takže podproudem :-).

Zakládající tým tvořili členové bývalých a nebo stávajících týmů Bentons a už zanikluvších Mirotic, Richard Šotek ( RIČI ), Jirka Kůrka ( LUPEN 46 ), Jiřina Kůrková ( JIŘINKA ). A nových hráčů Josef Žahour ( ŽAHY ), Eva Žahourová, Dana Šotková, Jakub Pobříslo a Michal Sienko ( nyní hrající za tým Horní Rozptyly Praha ). Poté si s námi zahrýli i sezónu Tomáš Vondrák ( Steev - Mirotice ) a Petr Tupý, kteří museli přerušít svou kariéru z pracovních důvodů :-(.
Nynější podoba týbu hrajícího 2.B skupinu Jč. kraje je tedy:
Richard Šotek, Jiří Kůrka, Jiřina Kůrková, Láďa Moučka, Olda Kovaříka nově příchozí Tomáš Riedl a Štěpánka Riedlová.

Bentons
Založení šipkového klubu Bentons Mirovice - srpen 1999

, od roku 1999 se hrála 3. C skupina Jihočeského šipkového kraje, vítězství 3.C skupiny v roce 2003 a postup do 2.B skupiny Jihočeského šipkového kraje, kde setrváváme do současné doby.

Bentons Mirovice je jediný šipkový klub, který hraje bez přerušení od svého založení a je jediný šipkový klub v severní části Píseckého okresu.

V současné době jsou 2 hráči z původního týmu - Dvořák Milan a Mařík Petr.
Místo působení Bentons Mirovice - od roku 1999 do prosince 2008 - Kulturní dům Mirovice , od ledna 2009 - Restaurace Zalužany nyní Kd Lety stejně jako "Podprouďáci"
Za celou dobu trvání šipkového klubu Bentons Mirovice se vystřídalo cca 20 hráčů ( např. Břetislav Mikeška - první kapitán, Luboš Struhár, Daniel Pivnička, Jaroslav Hlaváč a další).
návštěvníků stránky
celkem29 503
tento týden49
dnes16